Dé specialist in bewegen van kinderen
Dé spe

Welkom op de website van Kinderfysio Marja Goedhart


Kinderfysio Marja Goedhart is een praktijk voor kinderfysiotherapie in Raalte. De praktijk is gevestigd in het Noorderhuus aan de Vrieswijk in Raalte. Op deze locatie in Raalte Noord is onder andere ook de Polikliniek van het Deventer Ziekenhuis gevestigd.

De praktijk is in de zomer van 2018 geopend. Ondanks dat de praktijk relatief nieuw is, is de kinderfysiotherapeut Marja Goedhart dat voor veel kinderen uit Raalte zeker niet. Marja behandelt als kinderfysiotherapeut al ruim 12 jaar kinderen in Raalte en omgeving. 

Op deze website vindt u meer informatie over wie Marja is, wat kinderfysiotherapie voor uw kind kan betekenen en de praktijk. Verder is een toelichting opgenomen over de vergoeding van kinderfysiotherapie door de zorgverzekeraars. Mocht u meer wil weten of een afspraak willen maken voor uw kind dan kunt u altijd contact met Marja opnemen. De contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Update Coronavirus 23 maart 2020

In verband met de aangescherpte maatregelen voor kinderfysiotherapeuten met betrekking tot het Coronavirus is mijn praktijk voor fysieke behandelingen gesloten tot in ieder geval 6 april. Indien u een verwijzing heeft van de behandelend arts voor noodzakelijke zorg dan kan fysieke behandeling onder specifieke voorwaarden wel plaatsvinden. Neem in dat geval contact met mij op. Ook bij andere vragen bel mij gerust. 

Nieuwe patiënten kunnen zich gewoon aanmelden via 06-51926309 of 0572-792021.  

Ik wens jullie in deze periode veel sterkte en gezondheid!

Marja Goedhart